Centrul de suport Seo Panel
 • Pachet 1000 de directoare

  Va oferim 1000 de directoare active si pe deasupra gratis un pachet pe care il puteti adauga in panoul SEO la sectiunea inregistrare in directoare. Va vom ajuta sa va cresteti backlink-urile site-ului dvs. Deocamdata lista cu 1000 de directoare mai sus mentionata este pentru colectarea de fonduri pentru desvoltarea viitoare a Seo Panel. Pentru a lua lista cu 1000 de directoare va rugam donati $10 sau mai mult pentru a imbunatati caracteristicile pachetului Seo Panel. Daca aveti intrebari asupra pachetului de 1000 de directoare, va rugam contactati-ne sau deschideti un tiket la centrul de suport.

  Vizitati acest link pentru a dona pentru Seo Panel


 • Pachet motoare de cautare locale

  Adauga domenii de motoare de cautare locale pentru google,yahoo,msn(eg: www.google.de,www.google.fr, www.google.ro etc) in panoul de control Seo Verificare pozitie cuvinte cheie, pentru a va urmari site-ul personal local. Pentru a beneficia de pachetul motarelor de cautare local(in functie de nevoile dvs.) va rugam donati $10 sau mai mult pentru a imbunatati caracteristicile pachetului Seo Panel. Inainte de a trimite donatii va rugam, contactati-ne pentru a ne da detalii despre motaorele de cautare locale ale dvs..

  Deasemenea pentru a adauga noi motoare de cautare(eg:baidu.com) la verificare pozitionare cuvinte cheie al Panoului Seo al dvs., va rugam contactati-ne sau deschideti un tiket la centru de suport.

  Vizitati acest link pentru a ne contacta


 • Plugin-uri Seo Panel

  Adauga plugin-uri Seo in panoul de control Seo al dvs. extindeti caracteristicile in functie de necesitatile dvs.. Plugin-uri Seo Panel sunt dezvoltate atat de Seo Panel cat si de alte site-uri afiliate. Puteti deasemenea foarte usor sa dezvoltati plugin-uri seo pentru panoul de control al dvs. Puteti uploada plugin-urile dvs in panoul de contro Seo si noi le vom publica pe site-ul nostru dupa ce le vom verifica.

  Vizitati acest link pentru a descarca plugin-uri Seo Panel


 • Contactati-ne

  Contactati-ne pentru orice intrebare despre unelte seo panel,plugin-uri si caracteristici etc utilizind link-ul de mai jos.

  Vizitati acest link pentru a ne contacta


 • Suport Tickete

  Pentru a avea suport tehnict din partea echipei Seo Panel pentru a seta uneltele Seo panel, plugin-urile si facilitati . Ex: Pentru a seta un cron pentru verificare pozitionare cuvinte cheie.

  Vizitati acest link pentru a creea un tiket de suport nou


 • Raportai bug-uri

  rapoortati bug-uri despreunelte seo panel,plugin-uri si caracteristici etc utilizand link-ul de mai jos. va rugam ajutati-ne sa imbunatatim facilitatile din noile versiuni.

  Vizitati acest link pentru raporta un bug nou


Panoul Seo resurse Online
 • Ghid ajutor Panoul Seo

  Puteti vedea documentatia panoului Seo in Ghidul de ajutor, contine documentatia pentru uneltele panoului seo ,plugin-uri si caracteristici .
  Este cel mai bun loc de pe internet pentru a primi ajutor despre panoul Seo. Speram ca tu vei contribui la ghidul de ajutor al panoului Seo, daca gasiti erori sau ceva lipsuri.

  Vizitati ghidul de ajutor al panoului Seo


 • Forum Seo Panel

  Un loc pentru discutii despre primul opensource panou de control Seo. Este cel mai bun loc pentru a gasi raspunsuri la intrebarile tale despre panoul Seo.
  Deasemenea poti imparti experienta ta in timp de utilizezi panoul seo pentru site-urile tale.

  Vizitati forumul panoului Seo


Donati panoului Seo
 • Donati panoului seo - Primul Open Source panou de control Seo din lume

  Donati panoului Seo pentru sustinerea primului panou seo din lume. Planuim sa adaugam si imbunatatim caracteristici ale panoului seo pe viitor.
  Cu ajutorul suportului dvs. ne putem atinge telul. Daca crezi ca panoul de control seo conteaza pentru tine, va rugam donati cat vreti echipei Seo Panel.
  Va vom publica numele si informatii despre site-ul dvs in pagina de donatii, de indata ce primim donatia.

  Vizitati acest link pentru a dona Panoului Seo